Hvad er Holdsport.dk?

Hillerød Sejlklub har valgt at benytte holdsport.dk til at danne os overblik over tilmeldinger til forskellige arrangementer.

 

Holdsport.dk er et gratis online værktøj til koordination af alle typer af holdsport. Det er Danmarks største sociale sportsmedie, som blev etableret i 2004 og drives/ejes i dag af to ildsjæle.


Holdsport.dk har i dag mere end 60.000 registrerede brugere, og har årlige vækstrater på ca 100%. Holdsport.dk har mellem 300.000 og 500.000 besøg pr. måned og over 2 mio. sidevisninger pr. måned (primært fodboldspillere, ca 80%)

Holdsport.dk er trænerens hjælper, et avanceret kalender/tilmeldings-system med 3 typer af tilmelding til holdets aktiviteter. Hver tilmeldingsform understøttes af forskellige udsendelser af emailreminders og gratis SMS. Fx udsendes emails/reminders til tilmeldte, afmeldte eller spillere som ikke har meldte sig til en aktivitet. Desuden indeholder holdsport en medlemsoversigt med trænere, spillere, inaktive og skadede spiller. Holdsport indeholder samtidigt en række andre funktioner til koordination af holdsport og muligheder for holdet kan samles online.
 
For klubber eller hold findes der et gratis klubmodul, så man kan lave aktiviteter på tværs af flere hold og flytte spillere mellem holdene i klubben.
 

Hillerød Sejlklub - Krostien 11 - Nødebo - 3480 Fredensborg - e-mail hillerodsejl@gmail.com