Den nye sæson

Så er den nye sæson lige om hjørnet, og det tegner til at blive den mest aktive sæson i mange år. Bestyrelsen og flere medlemmer har i hvert fald gjort et stort arbejde for at materiellet er klar.

Men det er ikke kun medlemmer og bestyrelse, der har været i gang. Hillerød Kommune har bevilget penge til en ny bro og nu har den været i høring og er ved at blive produceret hos MBC Marine i Kvistgår. Hen over vinteren har vi haft en anøgning liggende hos Grethe Christiansens Fond, og de har været så venlige at bevilge penge til en ny Laserjolle. Så når de fire Laserjoller, som vi allerede råder over, får færdigjort den igangværende renovering, har vi fem sejlklare Laserjoller til Junior og seniorsejlere.

Wayfaren og de tre Lynæs 14 trængte meget til nye sejl, og det får de med hjælp fra Folkeoplysningsudvalget, som har støttet indkøbet af de nye sejl med 50% af købsprisen. De andre 50% bliver taget af klubkassen.

Hvornår vi kommer i vandet er ikke helt klart. Den nye bro skal lige være færdig. Vi håber, at den er klar i den første halvdel af maj.

Endelig skal der siges velkommen til de ti nye medlemmer, som vi har fået i vinterens løb. Når vi begynder at sejle, kommer der helt sikkert flere.

Hillerød Sejlklub - Krostien 11 - Nødebo - 3480 Fredensborg - e-mail hillerodsejl@gmail.com