Klubben råder over følgende både:

Optimistjolle

Klubben råder over et antal kluboptimistjoller. Denne jolle er den typiske begynderjolle, hvor piger og drenge fra 10 års alderen lærer at sejle og bliver tryg ved vandet.

FEVA

Klubben købte i 2012 med støtte fra TORM en FEVA jolle. Det er en jolle, der er tænkt som overgangsjolle fra optimistjollen. Da jollen er forholdsvis ny, kan den benyttes til stævner.

Laserjolle

Jollerne har tre forskellige rigge, med tre forskellige størrelse sejl. Laser Standard, Laser Radial og Laser 4,7 Det gør det muligt at sejle jollen med en rorsmand, der vejer fra 35 til 80 kg. De fire joller, som klubben råder over, er af ældre dato, men undergår i øjeblikket en større renovering, så de er i tip top stand til sæsonstart. Ud over de fire ældre joller, er der en helt ny jolle på vej.

Wayfarer

Søstærk jolle for seniorer. Jollen er i god stand og sejlene er helt nye. Den kan bruges lige godt til kapsejlads og til en tur til Kongens Bøge.

Lynæs

Lynæs 14 er en lille stabil kølbåd. De tre Lynæs 14 bruges primært af seniorerne og til familiesejlads på søen, Men med de nye sejl, som er bestilt, regne vi også med, at de skal sejle kapsejlads mod hinanden.

 

 

Hillerød Sejlklub - Krostien 11 - Nødebo - 3480 Fredensborg - e-mail hillerodsejl@gmail.com